Åben weekend 12. – 13. februar 2022 : ‘Til kilderne’.

Under denne titel > Til KILDERNE < tilstræbes ny inspiration, nye tilgange og forståelser, åbnende spørgsmål i kunst, sundhed og livsmestring. Perspektiver for menneskelig bevægelse som udtrykkes de i R. Steiners ‘Eurytmi-meditation’ vil tjene som grundlæggende inspiration. Kan tilsendes på opfordring ved tilmeldelding. XYZ - XYZ Disse dage er åbne for offentligheden. Alexander Seeger, der gæstede os ved sommerafslutningen i juni 2021 som mentor fra Alanus University, Bonn, vil deltage i denne weekend. Venner, kolleger og potentielt interesserede personer kan - måske med et vist niveau hvad angår bevægelse - være med. ZXY - ZXY Praktisk:

Kurset finder sted på R. Steinerskolen Kvistgård, Kvistgård Stationsvej 2AB, 3490 Kvistgård.

Lørdag og søndag kl. 9:30 til 18:00. Medbring egen frokost og evt. pause-forplejning. Udd. står for kaffe/the, snacks.

Overnatning på madras på skolen er mulig. Giv besked!
Organisk prissætning: Du betaler hvad du formår at betale! [Vejledende for vore øvrige weekends er 950,- pr. dag eller 1800,- DKK for to dage. Studerende halv pris.] Ingen skal undvære et eurytmisk indslag alene af økonomiske årsager.
Kontant betaling [ingen mobil-betaling] eller overførsel til
konto i Merkur før kursus-start: 8401 5341344
Bekræftelse for deltagelse kan udstedes efter ønske.

Tilmelding senest 5. februar til: morten@eurytmiuddannelse.dk

Skriv en kommentar